Borresen X1 Speakers nu demo klaar!

Van de inmiddels wereldbekende fabrikant Audio Group Denmark hebben wij heel veel in huis. Hun nieuwe X speaker serie is een nieuwe stap van het bedrijf om voor een veel groter publiek zeer high-end speakers te produceren die op het hoge niveau zitten maar voor velen nog wel betaalbaar zijn. De grote X3 hadden wij al een tijdje staan maar sinds vandaag ook de X1, en wat een prachtige speaker!

Klipsch Heresy IV in Amsterdam IJburg

Voor een gezin in Amsterdam IJburg hebben wij een prachtig setje Klipsch Heresy IV in Walnoot mogen neerzetten. Ze passen echt prachtig in de ruimte en komen erg tot hun recht!

Audio Solutions Overture O303F, Yamaha R-N2000A en Technics SL-1500C

Vandaag hebben wij iemand heel blij mogen maken met deze opstelling. De Audio Solutions Overture O303F speakers in speciaal gekozen matte wit kleur, gecombineerd met de Yamaha R-N2000A all-in-one versterker. Daarnaast ook nog een Technics SL-1500C draaitafel en bekabeld met Audioquest.

Grimm MU1 op LS1

Door velen genoemd de beste streamer ter wereld, de Grimm MU1. Onze klant heeft deze aangesloten op zijn opstelling, namelijk: de LS1 speakers van Grimm. Wat een prachtige opstelling!

JBL S4700 als start van een hifi avontuur

Voor deze nieuwe klant hebben wij als eerste stap binnen de high-end audio verslaving niet zomaar een speaker mogen leveren, het gaat om de weergaloze JBL S4700 in Cherry Wood. Een start waar velen van zouden dromen.